Glenmorangie Signet

9,0
Proefnotitie
Proefnotitie

Kleur

Diep amber

Geur

Je ruikt als het ware de elegantie van de eetkamer waar een haardvuur de mensen, de tafel en het dessert verlicht. Sterke espresso, verse munt en met cacao bestoven chocoladetaart geven laag voor laag hun geuren af aan de kamer. Een pudding met rozijnen, sherry, sinaasappelschil, gember, kaneel en een gouden karamelsaus is de volgende laag, tot slot gevolgd door dadels, kersen en chocola met gedroogd fruit.

Smaak

Contrast van de rijke, zoete aroma’s met specerijen en bittere mokka. De weelderigheid van abrikozen gevolgd door de ‘bite’ van sinaasappelschil.

Met toevoeging van een beetje water ervaar je kaneel en koffiebonen, walnotenolie en het moutige van biscuit. Geschonken over ijs wordt de bitterzoete smaak verrijkt met noten, rozijnen en warme gember.

Afdronk

Frisse, lenteachtige munt en limoen en bitterzoete tonen van sherry en chocolade.

Informatie

Glenmorangie Signet is een ultieme single malt whisky van ongekende rijkdom. De naam en het beeldmerk zijn ontleend aan de eeuwenoude Pictische Cadboll Stone sculptuur op het Glenmorangie land. Gemaakt van zeldzame en onderscheidende ‘high roast chocolate’ gerst van het Cadboll landgoed.

Een selectie van de oudste en zeldzaamste whiskies heeft gerijpt op Amerikaanse nieuwe eiken vaten en Oloroso sherryvaten uit Spanje. Deze baanbrekende toepassing van alle expertise op het gebied van whisky maken levert een ongekende smaakexplosie op met een fluweelzachte textuur.

Non-chill filtered

Meer details op Drammer.com

WhiskyPrijzen.be heeft de prijzen van 2 webshops vergeleken waar Glenmorangie Signet Single Malt wordt verkocht voor een prijs tussen de 170 en 198 Euro.

Jouw whisky app met barcode scanner, alle WhiskyPrijzen.be prijzen en de beste whisky aanbiedingen op een rij. Hou eenvoudig je verlanglijst, collectie en beoordelingen bij.

— Advertentie —

AdBlocker gevonden

Deze website wordt gefinancieerd door advertentie inkomsten. Schakel je AdBlocker uit of whitelist onze site om de prijzen weer te geven.

gemarkeerde shops betalen ons een kleine vergoeding voor elke bestelling die gemaakt wordt via deze website.